Cesar oefentherapie kan voor jou veel betekenen! Heb je bv. rugklachten, hoofdpijn, schouderklachten of andere klachten en ben je op zoek naar een oplossing waar je zelf leert hoe je met je klachten kunt omgaan en zelfs leert deze te verhelpen? Dan ben je bij de Cesar oefentherapeute aan het juiste adres. Je leert de relatie tussen je klachten en de manier hoe je ermee omgaat kennen. Je leert met de juiste manier van bewegen te zorgen dat je grip krijgt op je klachten. Je leert met simpele oefeningen die hooguit een kwartiertje tijd nodig hebben je pijn te verminderen en te laten verdwijnen. Dus waarom langer wachten als het antwoord op je vragen hier te vinden zijn.

Neem contact op en vraag gerust naar de mogelijkheden. Het is zinvol eerst te onderzoeken wat de oefentherapie voor jou te bieden heeft. Met een kort gesprekje kunnen we hier samen achter komen. Heb je besloten de therapie te volgen dan beginnen we uiteraard eerst met een uitgebreid onderzoek. Je verhaal is belangrijk. Daarna zal ik een lichamelijk onderzoek doen. Samen bespreken we de bevindingen en wat de therapie gaat inhouden. Wat gaan we doen? Hoe gaan we dat doen? Hoe vaak en hoe lang. Dat zijn de eerste stappen naar een verandering en jij hebt de regie.

Naast de reguliere therapie ben ik ook slaapoefentherapeut voor zowel volwassenen ,baby`s en kinderen. Voor meer informatie hierover kun je kijken onder het kopje slaapoefentherapie en/of zwangerschap, baby en slaap.