Praktijk voor oefentherapie Cesar

Margriet van de Vosse
Margriet van de Vosse

 Margriet van de Vosse is Cesar therapeute sinds 1983. De praktijk startte in de binnenstad Maastricht aan de Kleine Gracht. In 1993 is de praktijk verhuisd naar de Cannerweg 175, 6213 BD Maastricht. In datzelfde jaar is zij ook gaan samenwerken in Gezondheidscentrum de Hofhoek, Penatenhof 88, 6215 BV Maastricht.

Naast de zorg voor patiënten in de praktijk of aan huis heb ik als bedrijfsoefentherapeut groepen werknemers begeleid op de werkvloer om gezond en veilig te bewegen. Bedrijfstypen waar ik heb gewerkt zijn in de industrie, zorginstellingen, opleidingscentra, hotels enz.  Voor heel veel verschillende beroepen en in het bijzonder voor administratief personeel en mensen die pc gebonden werkzaamheden verrichten. (CANS)

In 2011 heb ik een aantal jaren vrijwilligerswerk gedaan in Kameroen met een Nederlandse Stichting ( Wakka) Ook daar heb ik mijn kennis als Cesar therapeute kunnen gebruiken om kinderen met een beperking èn hun verzorgenden, verplegenden te helpen beter te kunnen functioneren.

In 2017 heb ik mij toegelegd als slaapoefentherapeut voor alle leeftijden. Naast de vele studies, veelal gericht op ontspanning is dit een mooie aanvulling om de komende jaren deze mensen te kunnen helpen, coachen en ondersteunen en hun slaapprobleem op te lossen. Voor meer informatie hierover;kijk onder het kopje slaapoefentherapie.