Slaapproblemen met de baby

 Daarbij leer je hoe jullie gevoelsmatig en liefdevol  kunnen openstaan voor de signalen van jullie baby. Dus adequaat kunnen reageren op de communicatie, het huilen van jullie kindje. Samen leren hoe jullie baby zich veilig kan hechten aan zijn of haar nieuwe ouders. Hiermee kunnen jullie een gezonde slaap creëren en waarborgen. Mogelijk ervaren jullie problemen met het slapen van jullie kindje of willen jullie meer informatie over slaap bij baby`s en hoe je voor jezelf en de baby een betere nachtrust kunt waarborgen. Neemt ook dan gerust contact op!

Contact

Heb jij vragen of wil je graag meer informatie over zwangerschap-geboorte- babytijd en slaap dan kun je via het contactformulier mij een berichtje sturen. Bellen of appen mag ook op 06 53 18 26 19.

Nog wat belangrijke info: de behandelingen worden vergoed door de aanvullende verzekering van de zorgverzekeraars ( fysiotherapie-oefentherapie ). De behandelingen kunnen ook on line. Zeker handig in de avonduren als jullie er beiden zijn en de kinderen slapen.

Over mij

Ik ben sinds een aantal jaren slaapoefentherapeute voor kinderen en volwassenen. Ik zie veel mensen met slaapproblemen en zeker ook ouders met baby`s en jonge kindjes zowel in de praktijk, bij jullie thuis, als ook on line. 

Zelf ben ik inmiddels een jonge trotse oma van 4 kleinkinderen. Mijn eigen zonen zijn dus nu zelf papa! Ik zie deze ervaring als verrijkend om jonge ouders te mogen begeleiden in het sensitief ouderschap en slaap.